HTML

szelídgesztenye

1.§ Ehető.
2.§ A hülyéket megszúrja.

Friss topikok

Linkblog

Kéthetes mélyponton a forint

2009.11.26. 19:09 :: szelídgesztenye

Mottó: A doki kiszúrja, hogy egy bolond egész nap egy kulcslyukon bámul befelé. Odamegy:
- Hát te mit nézel?
- Nézze meg a doktor úr is!
A doki benéz, de nem lát semmit.
- Hiszen nem is látni semmit.
- És képzelje doktor úr, így megy ez már hónapok óta.

Kedvenc indexünk ugyanezzel a címmel (Kéthetes mélyponton a forint) adott hírt róla: a EUR átlépte napközben a 272 HUF értéket. Ezen azonban sok csodálkoznivaló nem akad, hiszen közeleg a hónap vége, lassan esedékesek lesznek a devizahitelek törlesztőrészleteinek fizetései (forintban). És mindaz a reménykedés, amivel a devizahitelesek áltatták magukat hónap közben, a semmivé foszlik ismét — december elején sem kerül majd kevesebbe a törlesztés. Már megint a zs bocs, a bankok járnak jól.

Igen, ismét. Hónapok óta, mint a jó bolond a kulcslyukat, figyelem az árfolyamot. A viccel ellentétben viszont itt akad néznivaló. Ugyanis erősödhet a forint akármennyit a hónap közepére, mire a csekket fizetni kell, ugyanolyan gyenge lesz mint annak előtte.

És így megy ez már hónapok óta.

 

Szólj hozzá!

Címkék: árfolyam devizahitel bankok

A bejegyzés trackback címe:

https://szelidgesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr511554607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása