HTML

szelídgesztenye

1.§ Ehető.
2.§ A hülyéket megszúrja.

Friss topikok

Linkblog

Különösen bonyolult DNS-ek

2009.12.02. 18:28 :: szelídgesztenye

Hír1 (a romagyilkosságok feltételezett elkövetőinek — 2009. augusztus 21-én történt — elfogásáról tartott sajtótájékoztatón hallhattuk augusztus 25-én):"...a rendőrségnek a kilenc támadás helyszínein DNS-nyomokat sikerült azonosítania, és gyanúsítottakon végzett DNS-vizsgálat azonosságot mutatott."

Hír2 (interjú a Veszprém megyei főügyésszel Marian Cozma — 2009 február 9-én történt — meggyilkolása kapcsán a 2009. december 2-i lapszámban):"A bizonyítási eszközök beszerzése, a nyomozás még most is folyik. Ennek oka az is, hogy [...] márcuis 16-án rendelték ki a hemogenetikus szakértőt, akinek a szakvéleménye a mai napig nem készült el."

Akkor most legyünk rasszisták és vegyük úgy, hogy a cigányok (a kommunistákhoz hasonlatosan) különös anyagból vannak gyúrva, emiatt emberfeletti munkát igényel DNS  mintáik elemzése?

Avagy csak újabb bizonyítékát láthatjuk az IRM és csatolt részei "szempontizált" működ(tet)ésének, ami adott esetben ugyancsak rasszizmus?

Melyik a jobb?

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség rasszizmus cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://szelidgesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr991569362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása