HTML

szelídgesztenye

1.§ Ehető.
2.§ A hülyéket megszúrja.

Friss topikok

Linkblog

Egy elvetélt bocs

2010.02.17. 22:53 :: szelídgesztenye

Bencze József sünvezér a minap a HírTV kamerája elé merészkedett, hiszen kampány van.

A nyilatkozat elején fényezni próbálta a közbiztonság állapotát mindenféle statisztikai adatok sorolásával, ahelyett hogy Horn Gyulát idézte volna 12 év távlatából, mikor az saját belügyminiszterének (Kuncze) szemére vetette: ami itt van, az minden, csak nem közbiztonság.

A pártőrség vezetője ezután csapott igazán a kampánylecsóba: "2006 ősze [erős torokköszörülés], akár szeptember, akár október 23., azt gondolom, hogy kísért a mai napig. Ez egy horpadás a rendőrdég hajóján, miközben mát régóta új a kapitány, új az első tiszt, új a személyzet. Kicsréltük a motort, nagyon sok alkatrészt, hiszen a 2006. őszi események után a rendőrség szembe nézett az akkori hibákkal és több mint 40 ponton változtattunk módszertanban, filozófiában, taktikában, metodikában, felszereltségben, sok mindenben, képzésben. [snitt] 2006-nak a lezárása csak akkor történhet meg, ha mindenji a maga területén őszintén néz szembe az okokkal, az akkori kialakult helyzettel, jelenségekkel, és korrekt módon zárja le."

Szóval horpadás. Na jó, ne legyen lék, legyen csak horpadás. De történhetett itt bármennyi "miközben", az a horpadás még ugyanúgy ott éktelenkedik. Arról már tényleg ne ejtsünk szót, hogy azok a "miközbenek" semmi mást nem szolgáltak, mint a regnáló hazugságkormány ellen szavukat felemelők megfélemlítését.

És akkor itt jön a címben ígért elvetélt bocs:"Rendőri vezetőként nyilván megkövetem mindazokat, akikkel szemben jogszerűtlenül léptek fel a rendőrök, vagy jogszerűtlen rendőri intézkedések következtek be, és nyilván elnézést kell kérni azoktól az emberektől."

Hát nem szánalmas ez a "nyilván megkövetem, nyilván kell"? Nyilván kell a szavazat a pártnak? Több mint 1200 nappal a válogatás nélküli lövöldözések és verések, az első fokon futószalagon gyártott előzetesbe helyezések után!? Mi tartott eddig??? Több mint 10 azóta eltelt nap jut e nyilatkozat minden egyes szavának kigondolására! 10 napnál is több szavanként! Nem éppen forró nyomos, nem éppen egy gyorsreagálású hadtest.

És mi lesz az azóta történtekkel? A "Felelős kormányt Pesten" feliratot felmutatókkal, és más előállítottakkal, igazoltatással zaklatottakkal, és a felvonuláshoz utcára sem engedett "közlekedés rendjét aránytalanul zavarókkal"?

Habár azok már nem is rákosista, csak kádárista jogtiprások.

Azokért ki fog bocsánatot kérni? Tán csak nem Pintér Sándor? Aki sietve ismerte el a 2002-es választások tisztaságát!?

Na, az lesz még szép...

 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány rendőrség 2006 ősze

A bejegyzés trackback címe:

https://szelidgesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr131767748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása